New
Безплатна доставка 1бр 12864 128X64 LCD дисплей модул 5v син LCM12864C-1

Безплатна доставка 1бр 12864 128X64 LCD дисплей модул 5v син LCM12864C-1

Наличност: Налично за поръчка
BGN 12.77

Този продукт е подходящ за промишлено приложение, висока надеждност!
Разработка може да осигури задълбочена информационна и техническа подкрепа ! Моля те. За контакти.
Вашата обратна връзка е много важна за нас . ако имате някакви проблеми, моля. първо, свържете се с нас. Аз вярвам, че ние можем да решим този проблем заедно. Благодарим ви!
Условия На Доставка
1. Поща на Китай и HK post-това е Поща Регистриран. вземете 15-30 дни, за да пристигнат. някъде ще се нуждаят от много повече! Ако това е спешно.Pls избират DHL / FEDEX/TNT / EMS .
2.Ние не носим отговорност за каквито и да било важни мита, данъци и такси. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Коментари :
1.Всички имейли ще намерят отговор в рамките на 1 работен ден. Ако не получите нашия отговор, моля, любезно негодуйте на вашия имейл, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро
2. ние искрено се надяваме, че можете да ни оставят положителен коментар и 5-звездни подробни оценки на продавача, които са от жизненоважно значение за растежа на нашата компания, Вашата добра обратна връзка е най-добрата подкрепа за нас, ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас. Надявам се ,ще имате по-добра бизнес пътуване в нашия магазин, Благодаря!

Основни характеристики

Съвместим Марка/Модел:
Няма
Номер На Модела:
LCM12864CFW
Scroll