New
17-инчов филтър за поверителност LCD екран защитно фолио за лаптоп 5: 4 13 3/8 широк x 10 11/16 високо ( 339 мм*от 271 мм)

17-инчов филтър за поверителност LCD екран защитно фолио за лаптоп 5: 4 13 3/8 широк x 10 11/16 високо ( 339 мм*от 271 мм)

Наличност: Налично за поръчка
BGN 44.00
BGN 46.11


17-инчов филтър за поверителност LCD екран защитно фолио за лаптоп 5 : 4 13 3/8 "широк x 10 11/16" високо ( 339 мм*от 271 мм)
1.използва технология за поверителност Microlouver Privacy,така че само хора, които са директно в предната част на монитора, могат да видят образа на екрана. 2. минувачи виждат само тъмен екран, който помага да се запази конфиденциална и лична информация в безопасност. 3. блокиране на видимост от страничните ъгли, извън границите на 60-градусов ъгъл на гледане, но не е зад вас. 4. предназначени за инсталиране на широкоекранен десктоп LCD монитори с диагонално услуга), за да видите 17-инчов екран (5 : 4). 5. действителните размери на филтъра : 339мм*271мм 6. Включва две лесно прикрепляемых самозалепващи мъжец или двустранно лепило 7. Потребителят може да избере всяка страна на лица за монтаж, гладка и матирана страна. 8.помага за защита на вашата жидкокристаллическую панел от надраскване и scuffs. Продукти включват : 1*филтър за поверителност 1*Инструкция книга 1*стикер 1*прозрачен пластмасов болт Забележка : 1.Моля, проверете размера преди да поръчате компютърна връзка е да не се купуват грешен продукт. 2.индивидуални размери на продукта могат да имат грешка на 1-3 мм, но не засягат нормалното използване. 3.Ако трябва да придобие други измерения, не забравяйте, че имате някакви въпроси, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти. Благодарим ви!
Въпрос : може ли Да персонализирате филтриране на неприкосновеността на личния живот? А : Да, ние можем да персонализирате филтър за уединение 7 - 32 инча. Въпрос : Как да се инсталира филтър за поверителност? Отговор : В комплект филтър за поверителност за преносими компютри и монитори се предлагат два начина за захващане : 1. лепило раздела : раздели позволяват на потребителя лесно да се премахне и отново се прилага филтър за поверителност. 2. двупосочен лепило. Двупосочен лепило е предназначен за тези, които не планира редовно се включва и изключва филтър или плосък екран без граници, двупосочен лепило може да загуби сцепление след многократно повторно нанасяне. Въпрос : коя страна трябва да използвам? Отговор : филтър за поверителност има две повърхности-матирана и лъскава. 1.филтъра помага за намаляване на отблясъците, когато мат страна е обърната навън. 2.филтър спомага да осигури по-ясна снимка, когато гланцова страна, обърната навън. Когато получите пратката по следните въпроси, не забравяйте навреме да се свържете с мен. 1.опаковка е повредена, согнута и деформирана, и продуктът не може да се използва нормално. 2. филтри за поверителност, които не са съвместими с монитори на лаптопи и компютри. 3.Не знаете, как да се инсталира филтър за поверителност. 4.когато филтър за поверителност е, на екрана произвежда ленти дискомфорт или вълна. Ако сте доволни от нашите продукти или услуги, можете да : √ добавяне на списък на нашите магазини; √ да споделя продукт с приятели или колеги; √ ни остави на 5-звездочную обратна връзка; когато следващата поръчка ще бъде направена, Аз ще Ви помогна да подаде заявка за талон на стойност 2 долара. Точка, както е описано : ※ ※ ※ ※ ※ връзка : ※ ※ ※ ※ ※ скоростта на доставка : ※ ※ ※ ※ ※ ※

Основни характеристики

Воспользуйся:
КОМПЮТЪР / лаптоп
Този Дисплей:
5
Пакет:
ДА
Номер На Модела:
17 (5
Има Личния Живот:
ДА
търговска марка:
СИДИЗИ
Размер На Екрана:
17
Име на продукта:
Материал:
Основна Функция:
Анти-spy/анти-подглядывание/устойчивост на надраскване
Степен на защита:
35-40 градуса
Положителен коефициент на пропускливост на светлина:
Размери на продукта:
13 3/8 широк x 10 11/16 високо ( 339 мм*от 271 мм)
Воспользуйся:
за 17-инчов (5

Подобни продукти в категория

12,5инчов филтър за поверителност екрани защитно фолио за лаптоп 16 : 9 10 7 / 8 "широк х 6 3 / 16" високо (277 mm*157 мм)1.използва технология за поверителност Microlouver Privacy,така че само хора, които са директно в предната част на монитора, могат да видят образа на екрана...

Scroll